تعطیلی یک هفته ای تمرینات شاهین شهرداری بوشهر و احتمال برگزاری اردو در جزیره کیش
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، با تعطیلی مسابقات لیگ برتر فوتبال، تمرینات تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر به مدت یک هفته تعطیل شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی وبلاگ ادکلن شنل، تیم فوتبال شاهین شهرداری بوشهر در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال، روز گذشته (دوشنبه) با نتیجه 3 بر 2 از نفت مسجدسلیمان باخت و از دور مسابقات کنار رفت.
کریستیچویچ سرمربی سفیدپوشان بوشهری با توجه به تعطیلی مسابقات لیگ برتر، تمرینات شاگردانش را به مدت هفت روز تعطیل کرد و تمرین شاهینی ها از روز دوشنبه هفته آینده در بوشهر از سر گرفته می گردد.
مدیران شاهین در حال رایزنی برای تدارک اردویی محبت آمیز در جزیره کیش هستند. سرمربی کروات شاهین نیز همچنان در بوشهر حضور دارد و در حال برگزاری جلسات با مدیریت باشگاه برای تکمیل لیست نفرات خروجی و بازیکنان مد نظرش برای ورود به شاهین است.
شاهین شهرداری بوشهر با کسب 6 امتیاز، در قعر جدول مسابقات لیگ برتر فوتبال قرار گرفته است.
منبع: خبرگزاری تسنیم