این سالاد پرتغالی می تونه یه وعده غذایی باشه!
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، لوبیا چشم بلبلی در میان لوبیاها کمتر مورد مهر و توجه قرار می گیرد! درحالیکه طعم بسیار خوبی دارد و خاصیت آن هم زیاد است.
به گزارش راهنماتو، گفته می گردد این سالاد را جنگجویان پرتغالی درست می نموده اند! راست یا دروغش پای آنها که نقل نموده اند! مهم این است که سالاد خوب و مقوی و خوشمزه ای است. شما هم درست کنید و قدرت خود را مثل جنگجویان قدیمی بالا ببرید!
مواد لازم
ماده غذایی | میزان |
---|---|
لوبیای چشم بلبلی | 2 پیمانه |
کرفس | 2 ساقه |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | یک عدد |
سیب سبز یا زرد | یک عدد |
پیاز (ترجیحا قرمز) | یک عدد |
سرکه انگور یا سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
لیموترش | یک عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر زیره | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
لوبیای چشم بلبلی را مثل هر لوبیای دیگر از قبل خیس کنید. آب آن را هم مرتب عوض کنید. یک روز بماند کافی است.
لوبیا را بپزید و وقتی کاملا پخت و نرم شد کرفس خرد شده و هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید. 20 دقیقه زمان بدهید تا کرفس و هویج هم بپزند. میزانی نمک و پودر زیره را به آن اضافه کنید. در قابلمه را نگذارید تا آب آن کشیده گردد. بعد از اینکه تمام مواد داخل قابلمه پخته شد آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک بگردد. همین که به دمای محیط برسد کافی است.
فلفل دلمه ای، پیاز و سیب را هم به صورت نگینی خرد کنید. مواد پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز و سیب مخلوط کنید.
در یک کاسه سرکه، آب لیموترش، نمک وفلفل را مخلوط کنید. روغن را هم اضافه نموده و یک سس یکدست ایجاد نموده و به مواد سالاد بیفزایید. حسابی هم بزنید تا سالاد با سس کاملا آغشته بگردد.
جعفری را خرد کنید و روی سالاد بپاشید.
این سالاد با این سس سرو می گردد ولی اگر تمایل داشتید می توانید به دلخواه خودتان مواد دیگری هم به آن اضافه کنید.
ارزش غذایی سالاد پرتغالی بالاست و می تواند یک وعده غذایی کامل باشد.
اگر از پیاز قرمز بهره ببرید خیلی بهتر است.
منبع: فرارو