طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، حتما شما هم مثل خیلی از افراد از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید و برای هر وعده به این فکر می کنید که چه غذایی بپزید که هم متنوع باشد و هم خوشمزه. ساندویچ مرغ مکزیکی یکی از آن غذاهایی است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و حتی با یاری آن از مهمانانتان پذیرایی کنید. مواد اولیه این غذا تقریبا مانند الویه است با این تفاوت که به جای پختن یا آب پز کردن، آن ها را با پیاز تفت می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
- سینه مرغ یک عدد
- ران مرغ دو عدد
- ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی) چهار قاشق سوپ خوری
- قارچ چهار عدد
- فلفل دلمه ای یک عدد
- پیاز یک عدد
- کره به مقدار لازم
- سس مایونز خرید آنلاین به مقدار لازم
- ماست به مقدار لازم
- آبلیمو، نمک، فلفل به مقدار لازم
- زعفران دم نموده به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ مکزیکی
مرحله اول
ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید و آن ها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آن ها را روی حرارت کمی تفت دهید. سپس مقداری آب به همراه زعفران دم نموده را درون آن بریزید و حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ ها کاملا پخته شوند.
مرحله دوم
پیازهایتان را خرد کنید و آن ها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید سپس تکه های مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها نرم شوند. در مرحله بعدی قارچ ها را به مقدار دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
مرحله سوم
سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق گردد و سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت آن را روی مواد بریزید و بعد از اینکه سس کاملا به خرد مواد رفت آن ها را از روی حرارت بردارید و به ظرف سروتان منتقل کنید.
این غذا را می توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و نان باگت سرو کنید. بعلاوه می توانید مواد را لای نان بگذارید روی آن پنیر بریزید و گریل کنید یا درون فر قرار دهید تا پنیر کمی آب گردد.
منبع: کتاب کاله