باقلا قاتق در نیویورک تایمز

به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، نیویورک تایمز، رسانه معتبر آمریکایی در مطلبی به معرفی غذای محبوب گیلانی ها پرداخته است.

باقلا قاتق در نیویورک تایمز

در بخشی از این مطلب آمده است:

خورش باقالی محبوب و دوست داشتنی شمال ایران، سفیر محصولات اوایل بهار است. باقالی، شوید معطر و میزان زیادی سیر با تخم مرغ ترکیب می شوند تا یک وعده غذایی آرام بخش داشته باشند. اگرچه پوست کندن و پوست کندن باقالی ها ییک کار وقت گیر است (اما اگر وقت دارید، آن را انجام دهید!). باقالی منجمد جایگزین مناسبی است، اما اگر در دسترس نیست، می توانید از کنسرو باقالی استفاده کنید. فقط به میزان کافی تخم مرغ استفاده کنید که به خورش قوام بدهد، اما نباید طعم این خورش سرسبز را تحت تاثیر قرار دهد. تخم مرغ ها را می توان به دو صورت ترکیب کرد: شکافتن و آب خوردن، یا هم زدن برای جدا شدن. قاتوق باقالی معمولاً با برنج همراه با ماهی دودی و سیر ترشی یا با نان سرو می شود.

منبع: فرارو

به "باقلا قاتق در نیویورک تایمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باقلا قاتق در نیویورک تایمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید