طرز تهیه استرامبولی؛غذای ایتالیایی خوشمزه

به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور های متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن.

طرز تهیه استرامبولی؛غذای ایتالیایی خوشمزه

مواد لازم:

50 گرم اسفناج

4 شاخه جعفری

2 حبه سیر

8 عدد فلفل تند

150 گرم گوشت چرخ کرده

250 گرم آرد

220 گرم ماست یونانی

200 گرم سس پیتزا

150 گرم پنیر موزارلا رنده شده

250 گرم کره

طرز تهیه:

اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.

کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت 6 الی 7 دقیقه تفت بدهید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد اندازه بگیرید و کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید. بقیه آرد را با ماست، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری نمک داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید.

سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نشوید آنقدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد. بعد از این که خمیر نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید و در اندازه های مستطیل 6 در 10 دربیاورید.

خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیر ها 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیر ها بریزید. دوباره روی مواد 2 قاشق غذاخوری سس بریزید.

کناره های خمیر را در فاصله های 1 سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت بدهید. استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید و دوباره به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بعد از 5 دقیقه سرو کنید.

اگر دوست داشتید می توانید آن را با چاقو برش بزنید سس باقیمانده را روی آن بریزید و با جعفری تزئین کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه استرامبولی؛غذای ایتالیایی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه استرامبولی؛غذای ایتالیایی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید