طرز تهیه انواع غذا با تخم مرغ
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، از بسیاری از آقایان که سوال می گردد در آشپزی چه چیزی بلد هستید، اغلب پاسخ ها غذا با تخم مرغ است. طبخ غذا با تخم مرغ به حدی ساده و خوش مزه است که هر فردی با هر مقدار توانایی در آشپزی، قادر به انجام آن است و تفاوتی ندارد که فردی مبتدی یا یک آشپز حرفه ای باشد.
از خواص غذا با تخمه مرغ اگر بخواهیم صحبت کنیم باید اشاره داشت که تخم مرغ سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی ست که می توان آن را در رژیم غذایی سالم قرار داد. در بسیاری از منطقه ها دنیا، غذای ساده با تخم مرغ دستور پخت های متنوعی دارد که می توان آن ها را در کمترین زمان آماده کرد. در این مطلب چند طرز تهیه غذا با تخم مرغ آورده شده است که می توان آن ها را غذای ساده با کمترین مواد دانست.
تخم مرغ سوخاری برای 4 نفر
مواد لازم
- تخم مرغ 12 عدد
- سس مایونز ¼ پیمانه
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- پوست لیمو رنده شده 1 قاشق چای خوری
- پیازچه 1 قاشق غذاخوری
- آرد همه منظوره 1 پیمانه
- تخم مرغ دو عدد (زده شده)
- آرد سوخاری 1 پیمانه
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- روغن
طرز تهیه
ازجمله غذای ساده با تخم مرغ، تخم مرغ سوخاری ست که در میان انواع غذا با تخم مرغ بین المللی، یکی از پرطرفدارترین ها محسوب می گردد. شما می توانید تنها با صرف 30 دقیقه، یک طعم ماندگار و منحصربه فرد خلق کنید.
- برای آغاز طبخ این غذا با تخم مرغ، ابتدا تخم مرغ ها را درون قابلمه بزرگی قرار دهید و روی آن آب بریزید. سپس منتظر بمانید تا آب به جوش آید و حرارت را خاموش کنید. در مرحله بعد از این غذا با تخم مرغ باید 15 دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ ها در آب جوش بمانند.
- تخم مرغ ها را پوست بگیرید، از طول برش دهید و زرده ها را جدا کنید. زرده تخم مرغ را در کاسه ای دیگر قرار دهید و سس مایونز، سس خردل، پوست لیمو، پیازچه، سس تند و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. برای مرحله بعد از طبخ این غذای خوشمزه با تخم مرغ، مخلوط زرده تخم مرغ را داخل سفیده ها قرار دهید.
- روغن را درون قابلمه بریزید و روی حرارت میانه گرم کنید.
- یک پیمانه آرد را در یک کاسه میانه بریزید و اندازهی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، ترکیب تخم مرغ ها را به خوبی هم بزنید و یک پیمانه پودر سوخاری را در کاسه سوم بریزید.
- در مرحله نهایی از این طرز تهیه غذای ساده با تخم مرغ، تخم مرغ ها را درون آرد و ترکیب تخم مرغ و پودر سوخاری فرو ببرید و به آرامی درون روغن داغ قرار دهید. آن ها را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند.
- در سرانجام این غذای ساده با تخم مرغ، تخم مرغ های سوخاری شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها خارج گردد. در نهایت این غذا با تخم مرغ را با کمی جعفری تازه تزئین و سرو کنید.
کاسرول تخم مرغ 4 نفره
مواد لازم
- سوسیس 400 گرم
- پیاز ½ پیمانه (خردشده)
- سیر 2 حبه
- گوجه فرنگی خشک شده ½ پیمانه
- جعفری تازه 4 قاشق غذاخوری (خردشده)
- تخم مرغ 5 عدد
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- خامه 1 پیمانه
- پنیر موزارلا 2 پیمانه (رنده شده)
- نمک ½ قاشق چای خوری
- کره 250 گرم
طرز تهیه
برای طبخ این غذا با تخم مرغ، تنها کافی ست 1 ساعت زمان بگذارید تا طعمی متفاوت از غذا را کشف کنید. برای آغاز طبخ این غذا با تخمه مرغ، مراحل زیر را طی کنید:
- فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید تا داغ گردد. ظرف پیرکس میانهی را انتخاب و کف آن را به کره آغشته کنید.
- در مرحله بعد از این غذا با تخم مرغ، سوسیس ها را در تابه ای نچسب روی حرارت میانه تفت دهید تا پس از 10 دقیقه، قهوه ای و پخته شوند. در سرانجام تفت، بهتر است سوسیس ها را با پشت چنگال له کنید.
- سیر و پیاز را به سوسیس ها اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم تفت دهید. گوجه فرنگی خشک شده و 2 قاشق غذاخوری جعفری را مجددا اضافه کنید و مواد را 1 دقیقه هم بزنید تا این غذا با تخم مرغ، به خوبی مخروط گردد.
- برای ادامه طبخ این غذا با تخم مرغ، مخلوط سوسیس را در ظرف پیرکس آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
- تخم مرغ، زرده تخم مرغ، خامه، نصف پنیر موزارلا و نمک را در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید و روی مخلوط، سوسیس بریزید. باقی پنیر و جعفری های خرد شده را هم روی مواد درون ظرف بپاشید.
- در سرانجام طبخ این غذای خوشمزه با تخم مرغ، حدود 30 دقیقه منتظر بمانید غذای شما داخل فر پخته گردد. با گذشت 5 دقیقه و خنک شدن این غذا، می توانید سرو را آغاز کنید.
یک غذای سریع با تخم مرغ؛ خاچاپوری دو نفره
مواد لازم برای خمیر
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- شیر ¼ پیمانه
- شکر به اندازه لازم
- مخمر خشک 1 قاشق چای خوری
- آرد همه منظوره 1 و ¾ پیمانه
- نمک ¼ قاشق چای خوری
مواد لازم برای درون خاچاپوری
- پنیر موزارلا 450 گرم (رنده شده)
- پنیر فتا 220 گرم
- تخم مرغ 3 عدد (دمای اتاق)
- کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر
برای تهیه خمیر این غذا با تخم مرغ، تنها 20 دقیقه زمان ضروری است و پس از آن باید 1 ساعت به خمیر استراحت دهید. برای آغاز طبخ این غذای ساده با تخم مرغ، مراحل زیر را طی کنید:
- در ابتدا شیر را با ½ پیمانه آب در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گرم و آن را به یک ظرف کوچک منتقل کنید. شکر و سپس مخمر را روی شیر بپاشید و به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله از طبخ غذا با تخم مرغ باید 5 الی 10 دقیقه منتظر بماند تا ترکیب شما پف کند.
- سینی فر را روی پایین ترین قفسه قرار دهید و فر را با دمای 260 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس دو ورقه روغنی را در ابعاد 25 در 17 سانت برش بزنید.
- برای ادامه طبخ این غذا با تخم مرغ، آرد را در یک کاسه میانه بریزید و نمک را به آن اضافه کنید. درون آرد یک حفره درست کنید و مخلوط مخمر و روغن را در آن بریزید. مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا آرد به حالت نرم و چسبناکی در آید.
- برای آماده سازی خمیر این غذا با تخم مرغ، سطح کار خود را آردپاشی کنید، خمیر را روی آن قرار دهید و ورزدادن را آغاز کنید. حدود 5 دقیقه این کار را ادامه دهید تا خمیر کمی حالت لاستیکی پیدا کند، اما هنوز کمی چسبناک باشد.
- کمی روغن در ظرف بریزید و خمیر را درون آن قرار دهید تا به روغن آغشته گردد. در سرانجام طبخ خمیر این غذای خوشمزه با تخم مرغ، در ظرف را به مدت 1 ساعت ببندید تا پف کند.
طرز تهیه مواد داخل خاچاپوری در 15 دقیقه
- برای طبخ این غذا با تخم مرغ، ابتدا پنیر موزارلا و فتا را با یک چنگال در یک کاسه میانه، ترکیب و در مرکز پنیر، حفره ای ایجاد کنید. یک تخم مرغ داخل آن قرار دهید و به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
- روی سطح کار خود را کمی آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آرد قرار دهید، آن را از وسط نصف کنید و هر دو نیمه را به حالت گلوله در بیاورید.
- یک تکه کاغذ روغنی را روی سطح کار خود قرار دهید و روی آن کمی آرد بریزید. خمیر را روی کاغذ پهن کنید، به صورتی که ضخامت آن به کمتر از نیم سانتی متر و طول آن به 25 سانتی متر برسد.
- در مرحله بعد از این غذا با تخمه مرغ، دو طرف خمیر را به سمت مرکز رول کنید و خمیر را به شکل قایق در بیاورید. سپس دو طرف خمیر را به هم فشار دهید.
- نیمی از مخلوط پنیر را با قاشق، وسط خمیر بریزید و پخش کنید.
- آن ها را درون سینی فر با فاصله مناسب از یکدیگر قرار دهید و تا زمانی که خمیر طلایی و ترد شد، منتظر بمانید (حدود 8 دقیقه).
- در مرحله بعد از طبخ این غذا با تخم مرغ، داخل هر یک از خاچاپوری ها یک عدد تخم مرغ بشکنید و پخت را حدود 3 دقیق دیگر ادامه دهید.
- در سرانجام طبخ این غذا با تخم مرغ، خاچاپوری ها را از فر بیرون بیاورید و در حالی که هنوز داغ هستند، یک قاشق غذاخوری کره روی آن قرار دهید تا در پنیر ذوب گردد. سپس خاچاپوری، این غذای ساده با تخم مرغ را سرو کنید.
فوت آخر در غذای خوشمزه با تخم مرغ
در طبخ غذا با تخم مرغ، روش های بسیاری وجود دارد و بعلاوه شاهد تنوع غذایی بالایی خواهید بود. بااین حال آماده سازی غذای ساده با تخم مرغ لازمه آگاهی از چند نکته است که در ادامه آن چه را که باید در طبخ غذا با تخم مرغ بدانید، بیان خواهیم کرد:
- در مرحله ابتدایی طبخ غذا با تخم مرغ، برای جوشاندن تخم مرغ ها از آب سرد بهره ببرید.
- در این مرحله، نباید از ظرفی بزرگ استفاده گردد. بهتر است با ظرفی کوچک یا میانه کار خود را انجام دهید.
- روی آب ماندن تخم مرغ ها به معنای خرابی آن هاست؛ بنابراین از آماده کردن غذا با تخم مرغ فاسد پرهیز کنید.
- پس از اتمام جوشیدن، باید 15 دقیقه صبر کنید تا تخم مرغی باکیفیت برای غذای خود داشته باشید.