طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه روی گاز به سبک رستورانی

به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، خیلی ها فکر می نمایند که تهیه مرغ سوخاری در خانه کار ناممکنی است اما در حقیقت برای طرز تهیه و پخت مرغ سوخاری با پودر سوخاری حتی لازم نیست فر داشته باشید و می توانید آن را در منزل در قابلمه برای عزیزان تان بپزید. طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه و روی گاز را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه روی گاز به سبک رستورانی

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری در قابلمه

  • مرغ 500 گرم
  • آرد همه منظوره 1 فنجان
  • آرد ذرت نصف فنجان
  • روغن به اندازه لازم
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک 2 قاشق چایخوری
  • پونه کوهی خشک 2 قاشق چایخوری
  • ریحان خشک 2 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل فلفل 2 قاشق چایخوری
  • پودر خردل خشک 2 قاشق چایخوری
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو 1 عدد

طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه

1. مزه دار کردن مرغ

در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه باید مرغ تمیز شده را در ظرفی بریزید. حتما از مرغ با استخوان و پوست بهره ببرید. بعد اندازهی نمک و شکر را به همراه آب به آن اضافه کنید و در نهایت یک عدد لیمو را فشار داده و پوست لیمو را داخل آن بریزید و سپس مرغ را با آب سرد بپوشانید، فقط مطمئن شوید که مرغ در آب سرد غوطه ور است و بعد مخلوط مرغ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه دار گردد.

2. آماده کردن آرد چاشنی شده

اکنون و در این مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه، درست در زمانی که مرغ در یخچال است، باید آرد چاشنی شده را برای پوشش مرغ سوخاری درست کنید. برای این کار آرد را در یک کاسه کم عمق بزرگ بریزید بعد نشاسته ذرت را هم اضافه کنید در نهایت همه ادویه ها و گیاهان خشک را اضافه کنید و سپس خیلی خوب همه مواد را مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد چاشنی شده شما آماده است.

3. آماده کردن مرغ سوخاری

در آخرین مرحله قبل از پخت ابتدا مرغ را از آب نمک خارج کنید و یک بار آبکشی کنید. حالا آب سرد یخ را در یک کاسه بریزید. مطمئن شوید که آب بسیار سرد باشد. حتی می توانید چند تکه یخ در آب اضافه کنید. مرغ را به مدت 7 ثانیه در آب سرد قرار دهید بعد مرغ را بردارید و به آرد طعم دار اضافه کنید. مرغ را خیلی خوب آردی کنید در نهایت مرغی که خوب آردی شده را روی یک توری سیمی بگذارید و اجازه دهید به مدت یک دقیقه بماند تا خشک گردد.

4. سرخ کردن مرغ سوخاری در قابلمه

اکنون و در این مرحله از پخت مرغ سوخاری ابتدا در روغن در یک ماهیتابه چدنی اندازه مناسبی روغن بریزید و بعد مرغ را در روغن داغ با حرارت ملایم بریزید و بگذارید به مدت 7 دقیقه از یک سمت خوب سرخ گردد بعد آن را برگردانید و 7 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند بعد آن را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته گردد. در نهایت آن را همراه با سس های مناسب مرغ سوخاری سرو کنید. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ سوخاری

همان طور که دیدید تهیه و پخت مرغ سوخاری در منزل کار سختی نیست و با دانستن روش و نکات آن می توانید هر نوع مرغ سوخاری که دوست دارید را تهیه کنید.

برترین زمان برای مرینیت یا مزه دار کردن مرغ سوخاری

یکی از رموز مهم برای تهیه مرغ سوخاری این است که حتما آن را قبل از تهیه خوب مزه دار کنید. برای این کار بهتر است آن را با مواد مختلف مرینیت کنید و از این مهم تر این که حتما مرغ را از یک شب قبل مرینیت کنید اما اگر عجله دارید یک ساعت هم زمان کافی است.

زمان مناسب برای نگهداری مرغ سوخاری آماده شده

به جامانده مرغ سوخاری را می توانید به مدت سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد تکه های مرغ هم باید آن را روی توری سیمی قرار دهید و در فر با دمای 165 درجه فارنهایت گرم کنید.

برترین قسمت مرغ برای تهیه مرغ سوخاری

سینه و بال مرغ نسبت به ران و سینه مرغ سریع تر می پزند بنابراین اگر زمان کمی دارید حتما از سینه و بال مرغ بهره ببرید اما اگر دوست دارید حتما ران مرغ داشته باشید بهتر است دقت کنید که زمان سرخ شدنش کمی بیشتر است.

انواع روش تهیه مرغ سوخاری

پخت و تهیه مرغ سوخاری را می توانید در منزل به روش ها و با وسایل مختلف انجام دهید. قبلا در کتاب کاله بخشی از روش های پخت مرغ سوخاری را مرور نموده بودیم که در ادامه می توانید آن ها را مطالعه کنید:

  • تهیه مرغ سوخاری در قابلمه روی گاز
  • تهیه مرغ سوخاری در توستر
  • تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه روی گاز به سبک رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ سوخاری در قابلمه روی گاز به سبک رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید