پزشکان در بحران کرونا با شجاعت ستودنی تن بر آتش زدند
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: سفیدپوشان پرافتخار کشور، در بحران کرونا همانند جنگ تحمیلی با شجاعتی ستودنی تن بر آتش زدند و به صیانت از جان بیماران پرداختند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری وبلاگ ادکلن شنل علیرضا زالی، در وبیناری که یکم شهریور و همزمان با روز پزشک برگزار گردید، با اشاره به اینکه جامعه خدوم پزشکی و مدافعان سلامت در بحران کرونا سلحشورانه برگ زرین دیگری را به کارنامه سترگ سلامت کشور افزودند، اظهار کرد: فرزندان برومند این مرز و بوم با انجام پژوهش های میدانی مؤثر علاوه بر ارائه خدمات در حوزه درمان، صندلی رفیعی در مجامع علمی جهانی به دست آورند که این مهم مایه مباهات و افتخار کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تاکید نمود: سفیدپوشان پرافتخار کشور، در بحران کرونا همانند جنگ تحمیلی با شجاعتی ستودنی تن بر آتش زدند و به صیانت از جان بیماران پرداختند.
زالی با بیان اینکه پزشکان ایران زمین منفعت جمعی را بر منافع فردی ترجیح دادند گفت: پزشکان و کادر درمان فارغ از هرگونه صندلی اجتماعی و رتبه بندی سنی از اولین روزهایی که ویروس شوم کرونا در کشور سایه افکند، داوطلبانه نقش آفرینی کردند و جمع کثیری از نخبگان و پزشکان در این راستا به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.
به گفته وی، روزها و ماه های آینده پیش رو با کرونا همراه خواهد بود و در این میان بن مایه برون رفت از این بحران عالم گیر بشری کوشش پزشکان و سفیدپوشان عرصه سلامت کشور خواهد بود.
زالی ادامه داد: جامعه پزشکی در سخت ترین روزهای کرونایی با ارائه پژوهش های اصیل، صندلی ممتاز پزشکی کشور را در عرصه جهانی ممتازتر کرد.
وی با اشاره به اینکه تنها در استان تهران 500 تحقیقات بالینی با موضوع کرونا در حال اجرا است، از اصالت این تحقیقات علمی در بالاترین سطح استانداردهای جهانی اطلاع داد و با اشاره به اینکه سالروز میلاد نابغه درخشان ایرانی شیخ الرئیس ابوعلی سینا به عنوان روز پزشک نامگذاری شده است، گفت: ابن سینا به عنوان ستاره درخشان آسمان علمی کشور قلمداد می گردد و معین زادروز این دانشمند برجسته ایرانی به عنوان روز پزشک مایه افتخار است.
وی شرح داد: مهم ترین نکته ای که بوعلی سینا را به ستاره فروزان و پرفروغ جامعه پزشکی مبدل نموده، افکار بلند، احاطه و وقوف بی نظیر وی به تمامی علوم زمان است که این طراوت و تشنگی برای آموختن یکی از ویژگی های ستودنی ایشان تلقی می گردد.
زالی با اشاره به پیشگامی شیخ الرئیس ابوعلی سینا در مباحث فلسفی تاکید نمود: او در فلسفه تنها یک یادگیر و شاگرد نبود بلکه در گسترش این علوم سهیم بود و به معنای واقعی به سیاق علمی عمل می کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: فلسفه اسلامی وامدار دانشمندانی چون فارابی و بوعلی سیناست با این تفاوت که شیخ الرئیس به تألیف، ترویج و نشر مطالب علمی می پرداخت، روشی که امروزه مورد اقبال محققان عرصه جهانی ست.
زالی حفظ کرامت بیمار، توجه به جامع الطراف بودن درمان ها، احترام به پیشکسوتان، توجه به اخلاق علمی حرفه پزشکی، پرهیز از سرقت علمی و ادبی سایر دانشمندان و احترام به مرجع های علمی را گزیده ای از ویژگی های برجسته اخلاقی بوعلی سینا ذکر کرد و توجه به این صفات شاخص اخلاقی و علمی را از سوی جامعه پزشکی ضروری ذکر کرد.
4127
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا