10 روش پخت کامل هات داگ و همبرگر

به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، برای پختن یک دستور غذایی به طور کامل و درست که طعم خوبی هم داشته باشد باید یک سری نکات را رعایت کرد. هر غذایی هم نکات مربوط به خود را دارد، در اینجا می خواهیم به 10 نکته صحیح پختن برگرها و هات داگ ها اشاره کنیم، با خبرنگاران همراه شوید.

10 روش پخت کامل هات داگ و همبرگر

با 10 نکته زیر سطح طعم غذاهای خود را بالا ببرید تا بار اول که همبرگر یا هات داگ بیرون از منزل یا داخل خانه تهیه و میل می کنید، لذیذ باشد.

10. هات داگ را از قبل داخل مایع مخصوص بخوابانید

معمولا مرغ یا استیک را برای طعم دار کردن در مایع مخصوص می خوابانید اما هات داگ را چطور؟ می توانید برش هایی روی هات داگ بزنید تا مایع مخصوص که از سس کچاپ، سس سویا، سرکه، ادویه جات و ترشی ها درست شده، به داخل آن نفوذ کند.

9. برگرها را به آرامی فرم دهید

بسته گوشت را آرام مثل نوازش دادن یک نوزاد تازه متولد شده، بمالید تا طبخ بهتری داشته باشد. چرا که در غیر این صورت سطح گوشت صاف نخواهد بود.

8. نان باگت را روی حرارت بخار قرار دهید

با یک تیر دو نشان بزنید، در حالی که هات داگ های شما در حال آب پز شدن هستند، از بخار آن برای گرم کردن نان هایتان که در یک صافی قرار داده اید، بهره ببرید و نان ها را روی بخار بگذارید.

7. به برگرها با دندانه های کم عمق شکل دهید

اگر می خواهید برگرهایی خوش فرم داشته باشید و شکل معمولی آنها را تغییر دهید، انگشت شصت تان را قبل از پختن داخل گوشت کمی فرو ببرید. این کار باعث می شود تا سطح برگرها نسبت به برگرهای دیگر (بدون دندانه یا با دندانه های عمیق) به طور مساوی پخته شوند.

6. به برگرها درست ضربه بزنید

شاید شما برگرهایی با لایه نازک را به برگرهای ضخیم تر با لایه های گوشت بیشتر ترجیح دهید. در این صورت باید بدانید که تا چه حد به آن ضربه بزنید تا خوش طعم و آب دار باشد. فقط در 30 ثانیه اول آن را ورز دهید.

5. نمک برگرها را درست قبل از پخت اضافه کنید

همان طور که نمی خواهید گوشت چرخ نموده زیاد بسته بندی شود، نمک را هم نباید زود بزنید، چون گوشت را سفت می نماید. نمک را درست قبل از این که گوشت را در تابه یا کباب پز بگذارید، بزنید تا برگری آب دار داشته باشید.

4. برگرها را به موقع بچرخانید

همان طور که استیک ها چرخانده می شوند برگرها هم باید با شیوه خاصی چرخانده شوند. آیا یک بار باید چرخانده شوند؟ هرچند ثانیه برگردانده شوند؟ تجربه ثابت نموده که چرخاندن برگرها هر چند ثانیه به دفعات بیشتر به پخت بهتر و سریع تر آن ها یاری می نماید.

3. از آب برای مرطوب نگه داشتن برگر بهره ببرید

یکی از رازهای پختن یک برگر خوش طعم استفاده از آب برای مرطوب نگه داشتن برگر است. آب را به تابه روی گاز اضافه کنید تا بخار کناره های برگر را به خوبی بپزد. همین طور استفاده از آب یخ هم می تواند برگر را آب دار نگه دارد و به طور مساوی بپزد.

2. هات داگ ها را قبل از پختن مارپیچی برش دهید

هات داگ های عادی برای بریان کردن بهترند، اما اگر می خواهید در آن برش هایی ایجاد کنید، آن را به صورت مارپیچی ببرید. در این صورت سطح بیشتری از آن بریان می شود. در نتیجه هوادار بیشتری خواهد داشت.

1. گوشت برگرتان را خودتان بکوبید

با یک چرخ گوشت می توانید گوشت برگرتان را خرد کنید که سالم تر، خوش مزه تر و با کیفیت بهتر است. وقتی صحبت از یک غذای خوش طعم می شود همه چیز به کنترل جزئیات آن برمی شود. منبع: Lifehackerمنبع: کجارو

به "10 روش پخت کامل هات داگ و همبرگر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 روش پخت کامل هات داگ و همبرگر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید