اشتباه بیشتر خانم ها در طرز تهیه سس بشامل
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، سس بشامل یکی از سس های اصلی است، زیرا می توان از آن در بسیاری از غذا ها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است. در این قسمت با ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم.
اشتباه اول: نسبت اشتباه مواد اولیه
بزرگترین اشتباه در تهیه این سس، نسبت های اشتباه است.
نکته اصلی که برای تهیه سس بشامل عالی باید در نظر داشته باشید، نسبت درست و به مقدار آن است.
همواره برای 56 گرم چربی (چه کره، چه روغن یا یک جایگزین) 85 گرم آرد همه منظوره در نظر بگیرید. استفاده از این ترکیب باعث می گردد تا مخلوط یکدستی درست گردد.
در نهایت، یک لیتر شیر به آن اضافه کنید تا سس تان غلیظ گردد.
اشتباه دوم: استفاده نادرست از شیر
بخش دوم اشتباهات عنوان شده از سوی آشپز های حرفه ای در طرز تهیه سس بشامل، موردی است که هنگام استفاده از شیر اتفاق می افتد.
یکی از اشتباهات نرساندن شیر به دمای اتاق است
شیر سرد می تواند باعث گردد تا سس در حین پختن بپاشد، در حالی که شیر با دمای اتاق واکنش کم تری ایجاد می نماید.
اضافه کردن شیر در یک مرحله هم کار اشتباه دیگری است.
سعی کنید آن را در چند مرحله اضافه کنید تا جذبِ مخلوط تان گردد. وقتی که شیر به یک باره اضافه می گردد، باعث گلوله گلوله شدن سس بشامل خواهد شد.
اشتباه سوم: درجه حرارت نامناسب
زیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس می گردد. بهتر است قبل از آغاز پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.
منبع: نمناک
منبع: فرارو