امگشت پلو با تن ماهی، غذای خوشمزه جنوبی
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، غذاهای جنوبی بسیار خوشمزه و مقوی هستند و ماهی و میگو جزء جدایی ناپذیر آن هاست.
امگشت پلو با تن ماهی یکی از پلو های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید آن را با تن ماهی تهیه کنید و از عطر طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این پلو خوشمزه در اصل با ماهی قباد تهیه می شود بدین صورت که ماهی قباد را نمک پاشی کرده و 24 ساعت در یخچال قرار می دهند و تا آب خود را از دست بدهد. از آن جایی که شاید ماهی قباد را همه دوست نداشته باشند می توانید این پلو مخلوط را با هر ماهی که دوست دارید مانند ماهی شیر، حلوا، سنگسر و حتی با تن ماهی درست کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه امگشت پلو با تن ماهی
- برنج 2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 حبه
- تن ماهی 1 قوطی
- شوید و گشنیز خردشده 1 پیمانه
- کشمش 1/2 پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی
مرحله اول
ابتدا باید تن ماهی را به مدت 20 دقیقه با آب بگذارید تا بپزد. حتما این کار را انجام دهید زیرا میکروب های کشنده داخل کنسرو از بین می رود. گشنیز و شوید را تمیز کنید و بشویید و بعد از خشک شدن به صورت ریز و پلویی خرد کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را پوست بگیرید و رنده کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. در ادامه تن ماهی را باز کنید و به همراه پیاز و ادویه ها و کمی نمک تفت دهید تا بوی ماهی گرفته شود. شما می توانید از هر ادویه ای که دوست دارید در این مرحله استفاده کنید.
مرحله سوم
در ادامه باید سبزی های ریز شده را به مواد اضافه کنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود و رنگش تغییر کند. در انتها کشمش ها را بریزید و کمی تفت دهید تا پف کنند. بعد این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
برنج را از چند ساعت قبل تمیز و با کمی نمک و آب خیس کنید. سپس روی حرارت قرار دهید و وقتی نرم شد آبکش کنید. کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه قرار دهید. سپس یک لایه برنج بریزید و یک لایه از مواد تن ماهی، همین طور ادامه دهید تا برنج و تن ماهی تمام شود. بعد امگشت پلو با تن ماهی را 40 دقیقه دم و به همراه ترشی میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه امگشت پلو با تن ماهی
- می توانید سیر را حذف و از کمی پودر سیر استفاده کنید.
- بهتر است از سبزی تازه استفاده کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.
- کمی فلفل قرمز نیز می توانید بریزید.