طرز تهیه کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد

به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد است که ترکیبات متنوعی درست می گردد.

طرز تهیه کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ نموده400 گرم

لپه نصف پیمانه

برنج نیم دانه4 قاشق غذاخوری

پیاز2 عدد

تخم مرغ1 عدد

آرد نخودچی2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری

آلو خشک12 عدد

سبزی معطر خشک 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

زردچوبه، دارچین و روغن به میزان کافی

طرز تهیه کوفته لپه

مرحله اول

برای تهیه کوفته لپه خوشمزه در ابتدای کار لپه را درون یک کاسه حاوی آب قرار داده و اجازه می دهیم چند ساعت خیس بخورد تا نفخ آن رفع گردد. پس از گذشت این زمان، لپه را به همراه برنج نیم دانه و 2 لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم لپه و برنج حدود یک ساعت بپزند تا کاملا نرم شوند. پس از گذشت این زمان، برنج و لپه را آبکشی می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا لپه و برنج را با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند، سپس گوشت چرخ نموده را به همراه تخم مرغ، آرد نخودچی، سبزی معطر خشک و میزانی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله یکی از پیازها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه حاوی مواد می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست گردد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز به جامانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک گردد. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا رنگ آن باز گردد، سپس 3 لیوان آب به تابه می افزاییم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا سس یکدست گردد. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا سس آغاز به جوشیدن کند.

مرحله هفتم

پس از اینکه سس آغاز به جوشیدن کرد، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سس 15 دقیقه بجوشد. در ادامه کاسه حاوی مایه کوفته را از یخچال خارج می کنیم و به میزان یک نارنگی از مواد کوفته بر می داریم.

مرحله هشتم

مایه کوفته را درون دستانمان باز می کنیم و یک آلو خشک در وسط آن قرار می دهیم، سپس مایه کوفته را به صورت گرد شکل می دهیم و درون سس قرار می دهیم. تمام کوفته ها را به همین صورت آماده نموده و درون تابه می چینیم.

مرحله نهم

در این مرحله درب تاب را قرار داده و اجازه می دهیم کوفته ها 30 دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان کوفته ها را به آرامی می چرخانیم و اجازه می دهیم 30 دقیقه دیگر بپزند، سپس آنها را درون ظرف سرو می کشیم و سرو می کنیم.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته لپه یکی از غذاهای معروف شهر یزد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید