عجیب و غریب ترین خوراکی های سال 2017
به گزارش وبلاگ ادکلن شنل، میتوان به جرات سال 2017 را سال نوآوری ها در صنایع غذایی نامید. با وجودی که گویا بعضی از این غذاها آمده اند که ماندگار شوند، اما بسیار دیگری هم هستند که با آمدن سال 2018 به تاریخ خواهند پیوست. بعضی از نوآوری های خوشمزه ای که سال 2017 در صنایع غذایی به وجود آمد عبارتند از: قهوه در نان قیفی، کیک هایی که شبیه قطره باران بودند، شکلات های طبیعی صورتی و تخم مرغ های ابری. البته این ها تنها بعضی از نوآوری های خوراکی بودند. اما با وجود هواداران زیادی که رو به این خوشمزه های نو و مدرن آوردند، پیش بینی می گردد که در سال 2018 دیگر روی میز نخواهند بود.در سال گذشته یعنی 2017، شبکه اجتماعی اینستاگرام با غذاهای منحصر بفردی که معرفی شدند، توجه علاقمندان زیادی به غذا را به خود جلب کرد، حتی غذاهای معمولی با رنگ غذا رنگ شدند تا متفاوت تر و دلفریب تر به چشم بیایند. یکی از این عجیب ترین غذاها، نودل ها و اسپاگتی های رنگین کمانی بودند که با وجود ظاهر زیبای خود ،شبیه پلاستیک شده و اشتها را کور می کردند. در ادامه با عجیب و غریب ترین خوراکی های سال 2017 و مجموعه ای از خوراکی های عجیب با ما همراه باشید.
تخم مرغ های ابری
برای تهیه تخم مرغ های ابری از مجموعه عجیب و غریب ترین خوراکی های سال 2017 به این صورت است که ، ابتدا سفیده و زرده جدا شده و سپس سفیده هم زده می گردد تا کاملا پف کند و بعد پخته می گردد. اما این روش هم در حال از بین رفتن است. هواداران سلامت از این غذا استقبال کردند، چون فقط 161 کالری داشت، اما تخم مرغ های آبپز و پخته کالری کمتری دارند و سریعتر آماده می شوند.
سوشی برگر
سوشی برگر هم از خوارکی های عجیب یکی از غذاهایی بود که سال جاری به وجود آمد، اما این غذا نمونه کلاسیک غذاییاست که بسیار بهتر و راحتتر از سوشی برگر می توان آن را خورد. هواداران برگر که نان برگر را با سوشی جایگزین نموده و آن را با ماهی، جلبک دریایی و سس پر نموده اند، اعتراف می نمایند که خوردن آن بسیار سخت است، چون بعد از اولین گاز برنج ها روی دستتان می ریزد.
قهوه قیف
قهوه قیف یکی دیگر از ابتکارات فراگیر سال جاری بود، اما برخلاف لیوان های سرامیکی، مخروط نمی تواند نوشیدنی را زیاد گرم نگه دارد و اگر روی آن هم شکلات باشد در قهوه ذوب می گردد. این هم یکی دیگر از نوآوری هایی از خوراکی های عجیب است که ظاهرش بهتر از طعم آن است و به احتمال زیاد، در سال 2018 دیگر شاهدش نخواهیم بود.
پودینگ
پودینگ یورکشایر یکی از آن نوآوری هایی است که از کشور انگلستان شروع شد، اما هنوز معلوم نیست که سال آینده هم همینقدر پرهوادار باشند. همان طور که در تصویر مشاهده می کنید، این نوع پودینگ بیش از حد ضخیم است و به محض اینکه سعی کنید بخورید همه جا را کثیف می نماید.
شکلات صورتی
و اما یک نوع شکلات نو که به طور طبیعی صورتی رنگ است سال جاری ابداع شد و اولین نوع نو شکلات در 80 سال اخیر بعد از اختراع شکلات سفید است. گفته می گردد این شکلات طعم توت دارد و از کاکائوی رابی ساخته می گردد. اما حداقل این نمونه از خوراکی های عجیب تا سال آینده وارد بازار نخواهد شد و در سال 2019 عرضه خواهد شد.
ماست های گیاهی
ماست های گیاهی به طور مثال با طعم چغندر یا سیب زمینی شیرین به عنوان یک ترفند سلامتی نو در سال 2017 عرضه شد، اما هوادار زیادی پیدا نکرد و در واقع فقط در سوپرمارکت ها انبار شدند و کسی مشتاق خریدشان نشد.
کیک قطره باران
کیک قطره باران هم در سال 2017 سروصدای زیادی به پا کرد، زیرا این کیک دقیقا شبیه یک حباب باران شفاف است. با این حال بسیار بیمزه و یکی دیگر از خوراکی هایی است که ظاهرش بهتر از طعم آن است.این یکی هم از گردونه رقابت خارج خواهد شد.
دونات
دونات ها سال جاری بسیار محبوب بودند و باعث شد هیبریدهای عجیبی از دونات به وجود بیاید. یکی از عجیب ترین موارد، دونات اسپاگتی بود که در شهر بروکلین درست شد و اسپاگتی هایی را به شکل دونات سرخ می کردند. به نظر جالب می رسد، اما می توانید حدس بزنید که ایتالیایی ها از این نوآوری دل خوشی ندارند.اسپاگتی لطف خوردنش به همان شکل اصلی خود عافهرست.
بستنی زغالی
بستنی زغالی هم سال جاری تابستان جنجال زیادی به پا کرد، اما، چون بعد از خوردن زبان را کاملا سیاه می نماید تضمینی نیست که سال بعد هم در فهرست خوراکی ها بماند.
پنیر رنگین کمانی
در فهرست عجیب و غریب ترین خوراکی های سال 2017 تصاویر تست های منحصر بفرد هم سال جاری فضای مجازی اینستاگرام را پر نموده بود، آنها گرچه به نظر زیبا می رسند، اما آیا شما واقعا حاضرید پنیری که پر از رنگ های مصنوعی است را برای ناهار بخورید؟ قبول کنید که ریسک بزرگی است.
منبع: همگردی