آشپزی

راه چاره عجیب ملیکا شریفی نیا برای دم کردن چای

در این خبر می توانید ویدئویی از ملیکا شریفی نیا در حال دم کردن چای را مشاهده کنید.

6 شهریور 1400

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده با طعمی بی نظیر

سالاد ماکارونی ساده اگرچه یک پیش غذا محسوب می گردد، اما به نام غذای اصلی هم استفاده می گردد. در این مطلب طرز تهیه این سالاد خوشمزه و بی نظیر را شرح خواهیم داد.

1 شهریور 1400

طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی

خوراک لوبیا کباب رشتی یک غذای ترکیبی با طعمی متفاوت و بی نظیر است که زاده شهر خلاق خوراکی شناسی یونسکو یعنی رشت است. تنوع غذایی بالای این شهر باعث شده است که یکی از جاذبه های گردشگری آن همین غذا های خلاقانه و خوشمزه باشد. در مورد این خوراک خوشمزه در کتاب...

26 مرداد 1400

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت تکه ای

آلبالو پلو یکی از انواع غذا های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهر های مختلف کشور با روش های تهیه می شود.

12 مرداد 1400

طرز تهیه استرامبولی؛غذای ایتالیایی خوشمزه

استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور های متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن.

22 خرداد 1400

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با دو روش، که در دهان آب می گردد!

اگر شکمو و رستوران یاز باشید، حتما تا حالا در به در به دنبال طرز تهیه چلو گوشت پسران کریم یا نوع ربی زعفرانی آن بوده اید؛ غصه نخورید، ما در این مطلب طرز تهیه 2 مدل چلوگوشت را به شما آموزش خواهیم داد که عاشقش می شوید! با ما همراه شوید.

21 اردیبهشت 1400

طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی غلیظ به 5 روش

هات چاکلت کافی شاپی نوعی نوشیدنی غلیظ و به رنگ قهوه ای سوخته است که در فرهنگ های گوناگون با طعم های مختلفی درست شده و نوشیدن آن در زمان های مختلف بسیار دلچسب خواهد بود. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه هات چاکلت کافی شاپی به 5 روش مختلف...

30 بهمن 1399

علت شکرک زدن مربا چیست و با مربای شکرک زده چه باید کرد؟

شکرک زدن مربای به، انجیر، هویج، بهارنارنج و ... از مشکلاتی است که علل و عوامل خاصی دارد و شناخت این عوامل می تواند در جلوگیری از آن موثر باشد. جواب علمی سوال علت شکرک زدن مربا چیست و مربای شکرک زده را چه باید کرد؟ را در این مقاله خواهید خواند....

29 بهمن 1399

طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و ساده

این بار با طرز تهیه یک ترشی شمالی دیگر مهمان خانه هایتان هستیم. ترشی نازخاتون به خاطر طعم دودی بادمجان کبابی و سبزیجات محلی و آبغوره حسابی در دلتان جا باز خواهد نمود

20 دی 1399

طرز تهیه سس مرغ برای زرشک پلوی سالم و خوشمزه

سس مرغ برای زرشک پلو، اصلی ترین ماده طعم دهنده به مرغ است که باید در تهیه آن نهایت دقت به عمل آید تا نتیجه مطلوب کسب شود.

7 تیر 1399
تعداد: (50)